Ce spune Dan Petrescu după partida cu Farul Constanța: ”A fost meciul perfect!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 23 ianuarie 2023, ora 23:53,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Formaţia CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XXII-a.

La finalul meciului, Dan Petrescu a oferit mai multe declarații.

”A fost meciul perfect. Nu mă gândeam nici în cele mai frumoase vise că putem câștiga cu 3-0. Am stat foarte bine în teren, am făcut pressing cum trebuie. Dacă îi lași să joace, nu ai nicio șansă. I-a deranjat pressingul. Primul gol a fost cel mai important, ne-a dat aripi.

A fost un gol extraordinar de la un jucător care nu mă surprinde. L-am dorit cel mai mult pe Krasniqi. Îl cunosc, sper să nu îl vindem repede. Dacă vine ofertă mare și nu avem ce face, ok, dar mi-aș dori să îl antrenez mai mult. Au fost multe echipe care s-au supărat că l-au pierdut. Un caracter extraordinar, modest, cuminte. Toți merită felicitări, de la portar la ultimul intrat.

După înfrângerea cu Sibiul eram foarte supărat, dar faptul că am câștigat la Farul cu 3-0 ne-a dat aripi. Secretul e că muncim mereu, dar, dacă nu luăm campionatul, degeaba. Cinci echipe se vor bate la titlu, nu va mai fi ca înainte, două sau trei echipe. Noi vom avea foarte multe meciuri și trebuie să rămânem concentrați.

A fost intensitate maximă, au lipsit ocaziile mari, dar noi jucăm în deplasare, ne-am gândit să ne închidem bine. Este normal ca echipa gazdă să fie mai agresivă. Celor de la Farul le place să domine jocul, să aibă posesia. Asta i-a încurcat cel mai mult, că nu au reușit să aibă posesia”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

farul constanțadan petrescucfr