Ce spune Daniel Oprița despre dreptul la promovare al Stelei: ”Nici nu mai vorbim în vestiar de asta!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 08 februarie 2023, ora 21:03,
Daniel Oprița este deranjat de faptul că elevii lui au fost dominați în prima repriză a meciului cu Unirea Dej
Daniel Oprița este deranjat de faptul că elevii lui au fost dominați în prima repriză a meciului cu Unirea Dej

Daniel Oprița a oferit mai multe declarații.

El susține că în vestiar nu se mai vorbește de promovare.

În acest moment, Steaua nu poate ajunge în prima Ligă, deoarece nu are un investitor privat.

”Nu mai sunt discuții în vestiar apropo de promovare, nu ne mai gândim la lucrul ăsta. Băieții se gândesc, când intră pe teren, să dea totul, să joace bine și să aibă rezultate, pentru că de asta sunt plătiți. Cred că fac bine lucrul acesta. Mai departe, nu mai depinde de noi. Vrem să ne facem datoria până la capăt.

Că avem sau nu drept de promovare, noi suntem pe primul loc și suntem mulțumiți, din punct de vedere sportiv. Arătăm că ne facem meseria așa cum trebuie, staff-ul și jucătorii. Noi am demonstrat pe teren că ne facem treaba, asta e important. E clar că mi-aș fi dorit ca poziția pe care o avem la final să aducă și promovarea. Să fim în Liga 1, că de aia jucăm.

Noi sperăm încă la promovare, suntem la un club mare. Trebuie să îl ducem acolo unde îi este locul. Sperăm ca din vară… Dar și din sezonul acesta, dacă mai există vreo soluție. Mai avem o speranță mică, dar e greu. Din sezonul următor sperăm să avem acel drept de promovare.

Nu știu cine e favorită la promovare, dacă noi nu putem, e greu de spus. Echipele care sunt în față. Poate Poli Iași, pentru că are un buget mare, are un lot foarte bun, completat cu câțiva jucători de calitate. Iașiul ar trebui să fie printre favoritele la promovare. Nu au existat oferte din Liga 1 pentru mine, eu voi rămâne aici”, a declarat Daniel Oprița.