Ce spune Gigi Becali despre interesul lui Juventus pentru Octavian Popescu: ,,Lumea nu m-a crezut nici când am zis de Man”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 20:46,
Gigi Becali

Gigi Becali a dat lovitura pe piaţa transferurilor după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma cu suma de 13 milioane de euro.

După ce mijlocaşul de 22 de ani a ajuns în Italia, a apărut informaţia conform căreia Octavian Popescu, noua senzaţie de la FCSB, ar fi monitorizat de Juventus.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a mărturisit cum stau lucrurile în cazul mijlocaşului de 18 ani. Latifundiarul din Pipera spiue că în acest moment preţul lui Popescu este peste cel al lui Dennis Man.

,,La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fără un procent de 20%-25% nu-l dau.

În plus, prețul lui de acum este de 20 – 25 de milioane. Știu ce zic. Lumea nu m-a crezut nici când am vorbit despre Man. De aceea, e mai bine să-mi văd eu de ale mele. Dar, s-ar putea să nu-l dau deloc. O să vedem ”, a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

Citeşte şi Octavian Popescu, de neoprit la FCSB! ,,Poate să acopere cinci poziţii liniştit”

Gigi Becali a dezvăluit cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB, după ce a mai fost şi în curtea celor de la Universitatea Craiova înainte.

,,Giovanni Becali l-a adus la palat, a venit cu părinții lui. Pițurcă rămăsese cu un resentiment după despărțirea de Craiova și trimisese vorbă că e de luat Tavi Popescu.

Când am întrebat mai mulți oameni, toți mi-au spus că merită și 500 de mii de euro, nu 50 de mii.”, a spus Becali pentru aceeaşi sursă, în urmă cu câteva zile.

16 partide a jucat Octavian Popescu până acum pentru FCSB. A reuşit să marcheze o dată şi să contribuie decisiv la alte 6 goluri reuşite de echipă.

350.000 de euro este cota mijlocaşului de 18 ani, potrivit transfermarkt.com.

realitateafcsbtransfergigi becalioctavian popescujuventus
cfr titlu trofeu

Dintre ele se va alege adversara CFR-ului în primul tur preliminar din Champions League! Va fi debutul oficial al lui Șumudică pe banca ardelenilor

Argentina v Chile: Group A – Copa America Brazil 2021, Rio De Janeiro – 14 Jun 2021

VIDEO | Omagiu în memoria lui Maradona la Copa America. Leo Messi i-a dedicat un gol lui „El Pibe D’Oro”