Ce spune Giroud după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței: ”Este o mândrie imensă!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 04 decembrie 2022, ora 23:40,

Echipa naţională a Franţei a învins duminică, scor 3-1, reprezentativa Poloniei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

Giroud a deschis scorul în minutul 44.

Mbappe a marcat în minutul 75 din pasa lui Dembele.

Același Mbappe a marcat în minutul 90-1 cu un șut superb.

Lewandowski a închis tabela în minutul 90+10.

Giroud a ajuns la 52 de goluri pentru Franța și a devenit cel mai bun marcator al naționalei. Fotbalistul a oferit mai multe declarații.

“Este incredibil, este un vis din copilărie să pot să depăşesc recordul lui Titi. Este o mândrie imensă! Sper să continui să joc bine pentru Franţa.

Multă lume mi-a spus că acest moment va veni. Acum am o nouă obsesie, să avansez cât mai mult cu Franţa la Cupa Mondială.

După ce am marcat, m-am gândit imediat la familia mea, la copii, la prieteni. Este ceva extraordinar să dobor acest record chiar la Cupa Mondială.

Aventura noastră continuă! Ne-am spus în vestiar că trebuie să trăim această experienţă frumoasă împreună, trebuie să fim uniţi. Am găsit cuvintele potrivite înaintea acestui meci.

Suntem un grup de cuvinte, ne înţelegem foarte bine şi asta se vede pe teren. Drumul este lung şi nu ne vom cufunda în relaxare după această victorie”, a spus Giroud, într-un interviu pentru TF1.

 

 

 

 

 

 

giroudfrantacupa mondiala