Ce spune Porumboiu despre faptul că Iordănescu nu-l ia la Euro pe Mitriță

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 03 iunie 2024, ora 13:42,
Cum a reacționat Alexandru Mitriță după scandalul cu secunzii lui Costel Gâlcă: „Vă mulțumesc pentru înțelegere”
Cum a reacționat Alexandru Mitriță după scandalul cu secunzii lui Costel Gâlcă: „Vă mulțumesc pentru înțelegere”

Decizia selecționerului României, Edi Iordănescu, de a nu-l convoca la națională pe Alex Mitriță a fost intens comentată în ultimele zile. Adrian Porumboiu e de părere că Edi Iordănescu a ales corect.

„Mitriță este un jucător talentat, un jucător care poate câștiga un meci, dar vedeți că și la Craiova… în momentele în care au avut nevoie de el, să câștige titlul, să câștige Cupa, în unele meciuri a reușit, în altele nu a reușit. Acolo sunt jucători mai mulți pe acea parte și a trebuit să aleagă dintre ei. Pe cine să lași acasă? Pe Coman? Nu ai cum. Eu cred că selecția a fost una corectă, cât se poate. (…)

Chiricheș vine după foarte multe meciuri în care nu a jucat, a fost accidentat, un mare fotbalist, dar acum i se apropie pensia și e greu să crezi că poate să revină imediat să joace. Mi se par deciziile corecte din partea lui Edi și nu îl văd să se gândească că trebuie să avantajeze un club sau altul sau un jucător.

Oltenii sunt ultimii din țara asta care pot acuza pe cineva de orgoliu. Noi vorbim doar de postul pe care joacă Mitriță și vorbim de un contracandidat, Coman. Dacă cineva îmi spune acum că Mitriță este mai bun decât Coman, eu îl contrazic.

Coman este opțiunea peste Mitriță. Mihăilă are viteză, are explozie, și dacă posesia e mai bună a echipei adverse, pe o fază de contraatac spulberă tot Mihăilă”, a explicat Adrian Porumboiu

adrian porumboiualex mitritaChirichescoman