Ce spune Răzvan Burleanu despre insolvența de la Dinamo: „De data aceasta va fi mai dificilă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 20:03,
Razvan Burleanu. Foto: Alex Nicodim (Profimedia)
Razvan Burleanu. Foto: Alex Nicodim (Profimedia)

Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația grea în care se află Dinamo, nevoită să intre pentru a doua oară în ultimii ani în insolvență!

Dinamo este departe în momentul de față de clubul care se bătea an de an pentru locurile fruntașe din Liga 1, iar evitarea retrogradării a reprezentat principala grijă a „câinilor” în ultimele sezoane. Acum, „alb-roșii” continuă să traverseze cea mai grea perioadă din istorie, iar problemele financiare cumulate cu cele sportive nu au făcut altceva decât să adâncească și mai mult greutățile clubului.

După intrarea pentru a doua oară în insolvență, formația din Ștefan cel Mare a rămas fără antrenor, dar și fără mai mulți fotbaliști importanți chiar înaintea startului Ligii 1.

Întrebat despre situația lui Dinamo, Răzvan Burleanu a mărturisit că de această dată procesul de insolvență va fi unul mai dificil decât cel precedent. Totodată, șeful FRF a discutat și despre posibilitatea ca echipele care se află în această situație să nu mai poată evolua în Liga 1.

„E o părere de rău în momentul de faţă, în primul rând faţă de angajaţii clubului, care trebuie să treacă din nou printr-o procedură de insolvenţă. De data aceasta, cred că va fi mai dificilă decât cea anterioară.

(n.r. despre faptul că s-ar dori ca echipele aflate în insolvenţă să nu mai joace în Liga 1) Legislaţia naţională nu-ţi permite să iei o asemenea decizie. Am expune Federaţia Română de Fotbal unui risc în cazul unui proces, în cazul în care clubul aflat în insolvenţă nu s-ar mai regăsi la nivelul Ligii 1. Dinamo a reuşit să treacă prin insolvenţă şi a rămas la nivelul Ligii 1”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul conferinței de presă.

Citește și AȘA ARATĂ „NEW DINAMO”! ECHIPA DE START ALEASĂ DE BONETTI PENTRU DUELUL CU FC VOLUNTARI

razvan burleanuliga 1realitateafrfdinamodeclaratiiinsolventa dinamo