Cei 4 „fantastici” doriți de Dinamo! Ce transferuri pregătesc „câinii”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 20:12,
DINAMO
DINAMO

După ce a primit o veste excelentă din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Dinamo a început treaba.

TAS le-a ridicat „câinilor” interdicția la transferuri, astfel că aceștia pot să facă de acum achiziții, iar șefii grupării din Ștefan cel Mare nu stau degeaba.

Potrivit informațiilor ProSport, Dinamo are pe listă patru jucători cu scopul de a întări compartimentul ofensiv al echipei: Fabrice Olinga, Andreas Calcan, Thierry Moutinho și Cristian Ponde.

Andreas Calcan

Fabrice Olinga a devenit în această vară liber de contract, după despărțirea de belgienii de la Mouscron. În returul sezonului 2014-2015, extrema stângă din Cameroon a jucat la Viitorul, fiind împumutat de la Sampdoria.

Andreas Calcan a jucat sezonul trecut la Poli Iași cu care a retrogradat în Liga a 2-a, iar extrema dreaptă elvețiană, Thierry Moutinho, a evoluat în trecut și Liga 1, la CFR Cluj și FCSB.

Thierry Moutinho

Cristian Ponde este un atacant de 26 de ani, născut la Făurești (județul Vâlcea), care nu a evoluat în România până acum. Acesta a crescut la academia lui Sporting Lisabona și a jucat pentru naționalele de juniori ale Portugaliei. În ultimul sezon, Ponde a fost la Grasshopper Zurich, dar a rămas liber de contract.

CITEȘTE ȘI –>> DINAMO A PRIMIT VESTEA DE LA TAS. CE A DECIS TRIBUNAJUL DE ARBITRAJ SPORTIV, CU PRIVIRE LA TRANSFERURI

dinamochristian pondecalcanrealitateatransferuriolingaThierry Moutinho