Un fost internațional știe cine este cel mai bun antrenor al României: „A fost și va rămâne numărul unu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 16:27,
romania

Un fost mare atacant al României a dezvăluit cine este cel mai bun antrenor român din toate timpurile!

„Tricolorii” sunt la doar câteva zile distanță față de debutul în campania de calificare pentru Mondialul din 2022. Cu Mirel Rădoi infectat cu COVID-19 la începutul acestei săptămâni, lotul României va trebui să se descurce cu secundul Nicolae Dică, care se va afla pe banca echipei naționale la primele trei dueluri din acest an.

Fostul internațional, Ionel Ganea (47 de ani), a vorbit despre situația din acest moment de la prima reprezentativă a României și consideră că două victorii și un egal ar face ca echipa națională să poată emite pretenții pentru turneul final din Qatar. Ulterior, „Ganezul” a vorbit și despre cel mai bun antrenor cu care a lucrat de-a lungul carierei și a dezvăluit că Emerich Ienei este numărul unu din punctul său de vedere.

ionel-ganea-adi-mutu-echipa-nationala

„Îmi pare rău că Rădoi nu poate sta pe bancă la aceste partide, să sperăm că va reuși să transmită mesajele pe care el le dorește către jucători. Ca să avem șanse pentru Mondialul din Qatar, ne-ar trebui 7 puncte din aceste trei partide. Dacă nu…

Să o luăm de la zero, să încurajăm echipa națională în continuare și să mergem tot pe mâna lui Mirel Rădoi. A reușit să formeze un grup bun din jucătorii pe care i-a avut și la U21 și trebuie să i se dea credit în continuare.

Am avut mulți antrenori buni. Magath, nea Sorin Cârțu, Ioan Naghi care m-a debutat în Divizia A la FC Brașov, nea Imi. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar pentru mine domnul Ienei a fost și va rămâne nr 1!”, a spus Ionel Ganea, potrivit Playsport.

Citește și Fotbalistul care este considerat liderul naționalei lui Rădoi: “Trebuie să ia frâiele!”

antrenor romandeclaratiiionel ganeaemerich ieneiechipa nationala