Cel mai mare site din Azerbaidjan îl îngroapă pe Reghecampf când cerneala de pe contract nu este încă uscată! Ce au scos la lumină jurnaliștii azeri

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 25 iunie 2022, ora 10:41,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

De câteva zile, lumea vuiește, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat în Azerbaidjan și a semnat cu Neftchi Baku, având funcția de antrenor principal. Să ne bucurăm sau să lăcrimăm, căci, din speranța antrenoratului românesc, ”Reghe”, a ajuns o umbră care trăiește din amintiri?

Campionatul din Azerbaidjan era ultimul unde un antrenor mare semnează, însă mânat de datorii, ”Reghe” a acceptat cu ochii închiși. Ghinionul lui Laurențiu Reghecampf este tot amanta Caciuc, însă.

Trecutul tumultos al actualei partenere a fostului antrenor de la Craiova atârnă de gâtul lui mult prea greu, față de contractul umflat de presă sau din “surse” din partea antrenorului.
Amanta lui Reghecampf este descrisă cumplit pentru o țară musulmană, unde nu există noțiunea de prostituție! Evoluțiile lui ”Reghe” sunt prezentate pe larg de cel mai mare site azer numit qafazinfo.az!

Cel mai mare site din Azerbaidjan îl îngroapă pe Reghecampf când cerneala de pe contract nu este încă uscată! Ce au scos la lumină jurnaliștii azeri

 

„Demis din cluburi pentru băutură și femei, noul antrenor principal al Neftchi. După o lungă căutare, Neftchi și-a numit în sfârșit un antrenor principal. Deși au fost anunțate numele unor specialiști precum Vitaliy Vernidub și Viktor Goncharenko, conducerea clubului l-a adus pe laurențiu Reghecampf. La prima vedere, cariera lui pare de succes. A adus Steaua la optimile de finală ale UEFA Europa League. Nu a dat greș în cluburile din țările asiatice în care a lucrat. Din punct de vedere tactic, este cunoscut ca cineva cu cunoștințe deosebite.

 

 

Antrenorul care a fost de acord cu clubul „Universitatea Craiova” a deteriorat ulterior relațiile cu conducerea. Chiar și când a lucrat la Steaua în 2015/2017 a fost exclus din club de Gigi Becali pentru astfel de acțiuni. A fost concediat din toate cluburile la care a muncit în ultimii 4 ani.

”Anamaria Prodan a decis să îl părăsească. Presa din România a susținut că are în prezent o relație cu Corina Caciuc, una dintre cele mai cunoscute prostituate din țară. Se observă că tânăra care este destul de populară în Emiratele Arabe, Anglia, Italia, Franța, Germania, se folosește de numele antrenorului și profită și de resursele sale financiare”, au scris jurnaliștii azeri.

File din dosarul apărut în presa din România / dosar de droguri și prostituție pentru amanta lui ”Reghe” au fost promovate în țara unde valorile familiei primează peste absolut tot.

Reghecampf-Caciuc-Prodan