Cele 3 favorite ale lui Dan Petrescu de la Campionatul Mondial: ”Asta le-am spus şi eu astăzi jucătorilor mei!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 24 noiembrie 2022, ora 08:58,
Dan Petrescu a avut un atac furibund la adresa celor care-i contestă activitatea la CFR Cluj
Dan Petrescu a avut un atac furibund la adresa celor care-i contestă activitatea la CFR Cluj

Campionatul Mondial din Qatar a început duminică.

Au fost înregistrate deja mai multe surprize.

Japonia a învins Germania, iar Arabia Saudită pe Argentina.

Dan Petrescu și-a ales cele 3 favorite din Qatar.

„Surpriza e Arabia Saudită, nu Argentina… surpriza plăcută. Dacă îţi doreşti mult, dacă eşti organizat, entuziasmat, şi ai şi jucători care pot să facă ceva, cum au cei de la Arabia Saudită… au crezut în ei, în victorie, cred că nimeni nu a crezut. Cei de la Argentina poate au intrat cu capul pe sus, siguri de victorie, şi s-a văzut că fotbalul e imprevizibil.

Asta le-am spus şi eu astăzi jucătorilor mei, înainte de amical: Dacă nu intraţi bine pe teren, pierdem meciul, pentru că şi Argentina care îl are pe Messi pe teren a pierdut cu Arabia Saudită. Bravo celor de la Arabia Saudită! Cred că Argentina are acum nevoie de două victorii, că altfel va pleca acasă foarte repede. Pentru toată lumea e important meciul ăsta, arată că nu mai sunt meciuri uşoare. În fotbal nu mai există meciuri uşoare.

Favorita mea este Brazilia şi cred că a tuturor. Dar şi Brazilia trebuie să demonstreze pe teren. A doua favorită pentru mine e Germania şi a treia e Olanda”, a spus Dan Petrescu, potrivit canalului de Youtube de la CFR.

qatarcupa mondialadan petrescu