CFR Cluj acuză că Rapid are parte de arbitraje favorabile: „Daniel Niculae își apără interesul”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 22:19,
“U” Cluj-Napoca – Rapid
“U” Cluj-Napoca – Rapid

Cristian Balaj, președintele echipei CFR Cluj, atrage atenția că Rapid beneficiază de arbitraje favorabile.

Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida Rapidului”, spune Cristian Balaj”

Fostul arbitru a dat exemplu meciul direct din Giulești, din Etapa a 16-a a Superligii, câștigat de Rapid cu 2-1, dar și confruntarea din runda a 23-a, când alb-vișinii au remizat în deplasare cu “U” Cluj-Napoca, 0-0.

În minutul 66 a avut loc o fază controversată. Gabriel Oancea, mijlocașul echipei gazdă, a pătruns pe stânga în careul advers, iar fundașul rapidist Răzvan Onea a intrat prin alunecare. Pe reluări se vede cum acesta din urmă îl agață, din inerție, cu piciorul din spate pe Oancea.

Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. – a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi…

Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze niște anumite elemente clare. S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare.

Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a spus Cristian Balaj la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

cristian balaj“U” Cluj-Napoca