SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

CFR Cluj, amendată și somată de către FRF! Campioana României este obligată să achite urgent o sumă de bani

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 09:38,
CFR Cluj, sursa- Profimedia Images
CFR Cluj, sursa- Profimedia Images

Formația din Gruia continuă să aibă probleme din cauza unui transfer făcut în această vară!

Campioana României a fost protagonista unei campanii spectaculoase de achiziții, astfel că oficialii clujeni au vrut să îi ofere totul antrenorului Marius Șumudică pentru a face performanță. Cu toate acestea, conducerea CFR-ului riscă să aibă mari probleme pe viitor, în cazul în care nu achită banii pentru Ulrich Meleke, adus de la FC Botoșani.

Concret, cele două formații sunt în litigiu în momentul de față, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF a somat campioana Ligii 1 să achite suma cuvenită clubului patronat de Valeriu Iftime. CFR Cluj ar fi trebuit să plătească 250.000 de euro + TVA într-o singură tranşă, până pe data de 14 iulie 2021, însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Totodată, FC Botoşani a păstrat și 15% dintr-un viitor transfer al lui Ulrich Meleke, care este împrumutat în momentul de față la FC Voluntari.

“Se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 3.000 lei și se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată. Termen 03.11.2021”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

În cazul în care nu se va ajunge la o finalitate, CFR Cluj riscă să nu mai poată juca în cupele europene. Clubul din Gruia are varianta recursului la decizia FRF.

Citește și CFR CLUJ, GATA SĂ DEA LOVITURA PE PIAŢA TRANSFERURILOR: ,,NE PLACE ŞI PURTĂM DISCUŢII CU EL”

litigiuliga 1melekecfr clujrealitateafrfcfr amenda