CFR Cluj, criticată la sânge de italieni: ,,Ideile de joc ale românilor tind spre zero”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 11:42,
CFR Cluj Roma

CFR Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu AS Roma, scor 0-2, în etapa a 4-a a grupelor de UEFA Europa League. 

Prestaţia echipei antrenate de Dan Petrescu nu a fost trecuta cu vederea nici de jurnaliştii italieni. Aceştia s-au arătat dezamăgiţi de prestaţia echipei din Gruia în meciul de aseară.

În opinia italienilor, cel mai bun om de pe teren în duelul de aseară a fost Jordan Veretout, care a primit nota 7 pentru jocul prestat.

În tabăra lui CFR Cluj nu putem vorbi de prea mari aşteptări, având în vedere jocul echipei de aseară. Djokovic a fost considerat cel mai implicat jucător de pe teren şi a primit nota 6 din partea jurnaliştilor italieni.

Cel puțin a încercat câteva schimbări de direcție și câteva lansări, e clar că este un jucător talentat”, au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

Cel mai criticat jucător de către italieni a fost fundaşul Mateo Susic. Acesta a primit nota 5 pentru prestaţia avută.

Un dezastru total. 19 mingi pierdute, 12 pase greșite. Pe scurt, a jucat mai mult pentru Roma decât pentru Cluj”, au mai punctat italienii.

Dan Petrescu nu a scăpat nici el de analiza italienilor. Antrenorul a primit şi el nota 5.

Clujul e în cădere liberă: patru înfrângeri în ultimele cinci jocuri, iar pe teren se vede clar de ce: ideile de joc ale românilor tind spre zero”, au mai conchis jurnaliştii.

În urma victoriei de aseară, AS Roma s-a calificat în fazele superioare ale competiţiei de Europa League. CFR Cluj pentru a mai spera la calificare trebuie să câştige ultimele două meciuri din grupă, cu ŢSKA Sofia şi Young Boys Berna.

Citeşte şi Încă o minciună a lui Cortacero pentru dinamovişti? De unde aduce 1,5 milioane de euro la club

djokovicEuropa LeaguesusicPetrescuas romagazzetta dello sportcfr cluj
Kyiv’s head coach Mircea Lucescu pictured during a press conference of Ukrainian soccer club FC Dynamo Kyiv, Wednesday 24 February 2021 in Brugge. Dyn

Mircea Lucescu: ,,Sunt convins că Ucraina se va califica din grupă”

Christian Eriksen 22

Medicul Danemarcei, despre intervenţia asupra lui Eriksen: ,,Era clar că era inconştient”