CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB va semna cu ardelenii

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 08 iunie 2019, ora 11:33,
cfr poli iasi
cfr poli iasi

Campioana României continuă să transfere jucători pentru următorul sezon. CFR Cluj s-a înțeles cu Botoșani pentru fundașul Andrei Burcă (26 ani).

Potrivit sport.ro, ardelenii s-au înțeles Andrei Burcă, fotbalist dorit și de Gigi Becali la FCSB. Jucătorul va fi prezent la reunirea lotului și va pleca cu elevii lui Dan Petrescu în cantonamentul din Austria.

Patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, este dezamăgit din cauza acestei mutări și a explicat că fotbalistul a fost transferat de CFR Cluj pentru o sumă sub 200.000 de euro.

”A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer.

Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!” a declarat Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Aproximativ 700.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. În sezonul trecut, Burcă a jucat pentru Botoșani 39 de meciuri și a marcat 2 goluri.

FOTO: Ionut Tabultoc / Sport Pictures

Citește și Ianis Hagi, lăudat de Lucescu: „A decis meciul!”

andrei burcătransferbotoșanideclaratiicfr cluj