CFR crede în miracol! „”Visăm la imnul Champions League!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 13 august 2019, ora 10:25,
antrenament cfr

CFR Cluj visează să dea lovitura diseară pe unul dintre stadioanele legendare ale Europei, Celtic Park. După 1-1 în tur, campioana României este obligată să înscrie contra lui Celtic Glasgow pentru a merge în playoff-ul UEFA Champions League.

Jucătorii lui Dan Petrescu sunt conştienţi că au şansa a doua în duelul cu campioana Scoţiei, dar sunt convinşi că pot răsturna calculele hârtiei.

Ne dorim să auzim imnul Ligii Campionilor, trebuie să facem un meci mare, să ne ajute Dumnezeu și să avem noroc. Ar fi un miracol să eliminăm Celtic, dar noi credem în miracole. Vom evolua cu încredere și determinare, am făcut un meci bun în tur și trebuie să menținem același ritm pentru că vrem să ne calificăm, a declarat Andrei Burcă, pentru site-ul oficial al celor de la CFR Cluj.

Pe campionii din Liga 1 îi aşteaptă un meci de luptă la Glasgow. Capitala Scoţiei îi aşteaptă cu ploaie şi 13 grade Celsius la ora meciului.

Știam la ce să ne așteptăm și în tur, Mister a pregătit meciul perfect, păcat că nu am reușit să câștigăm, dar acum, în retur, avem șansa noastră. E optimism în vestiar, trebuie să ne dăm viața pe teren, este șansa noastră, ne dorim să rămânem în Liga Campionilor. Celtic este o echipă de mare valoare, cu palmares și istorie incredibilă, jucători buni, majoritatea ofertați de echipe din Premier League, am simțit pe pielea noastră ce forța au, a mai spus Burcă.

Celtic – CFR Cluj se va juca diseară, de la 21:45.

scoțiachampions leagueceltic glasgowcfr clujturul treidan petrescu
eriksen3

EURO 2020 | Postarea care a înduioșat o lume întreagă! Fotografia prin care Eriksen își liniștește fanii

steag olimpic

Un campion olimpic a făcut infarct pe terenul de sport! Avea doar 36 de ani