Clujenii, criticați după eșecul usturător contra FCSB-ului! Laude pentru Gigi Becali și „perlele” sale

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 10:57,
fcsb-cfr
fcsb-cfr

CFR Cluj a pierdut aseară, scor 0-3, pe terenul celor de la FCSB și a rămas la trei puncte în spatele echipei pregătite de Toni Petrea!

Campioana din sezonul trecut a României a fost de nerecunoscut în duelul contra „roș-albaștrilor” și a pierdut fără drept de apel runda cu numărul 28 a Ligii 1. Decimați de absențele din lot, ardelenii nu au reușit să le pună nicio problemă celor de la FCSB, care au avut tot meciul la discreție.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a vorbit despre duelul de pe Arena Națională și s-a arătat foarte dezamăgit de evoluția elevilor lui Edward Iordănescu. „Oracolul din Bălcești” a mărturisit că CFR Cluj a arătat extrem de rău în meciul de aseară, în timp ce FCSB l-a încântat prin condiția fizică arătată pe toată durata partidei. În acelaști timp, fostul șef al LPF a dezvăluit că a rămas impresionat și de tinerii fotbaliști ai „roș-albaștrilor” și îl consideră foarte norocos pe Gigi Becali pentru ce are în curte.

„Mi-a plăcut foarte mult meciul, mai ales că a câștigat și Steaua. Pentru mine e Steaua, știu eu mai multe! Mi-au plăcut tinerii. Moruțan e formidabil! Mi-au plăcut și Octavian Popescu și Ovidiu Popescu, dar și Panțîru. Becali ăsta are o pleiadă de tineri… Are noroc!

Când lipsește un jucător nu-ți dai seama, dar voiam să văd cum s-ar fi jucat 11 la 11. CFR mi s-a părut obosită! FCSB a alergat formidabil, parcă jucătorii erau injectați cu putere de muncă! Mi-a plăcut cu a arătat FCSB.

Cei de la CFR au fost blazați! De mult nu am mai văzut o echipă așa… Cum a dat pe unul afară, cum a căzut psihic! Nu am putut să înțeleg. Altă dată se apărau în gura porții, acum parcă erau dezmembrați”, a spus Mitică Dragomir, potrivit GSP.

Citește și Derby-ul FCSB-CFR, analizat de către un fost internațional: “A fost o diferență clară între cele două echipe!”

mitica dragomirliga 1etapa 28declaratiifcsbrealitateacfr