EXCLUSIV | Un fost component al Stelei 86 a analizat lupta la titlu din acest an: „CFR este favorită în fața FCSB-ului!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 16:41,
FCSB v CFR Cluj – Liga 1 Romania, Bucharest – 19 Mar 2021

CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de doar două puncte cu trei etape înainte de finalul play-off-ului din acest sezon de Liga 1!

Lupta la câștigarea campionatului se anunță una extrem de disputată, iar cele două echipe se pare că au șanse foarte mari să joace cu trofeul pe masă la meciul direct din ultima etapă. CFR ocupă în acest moment primul loc în ierarhie, în timp ce FCSB se află în imediata apropiere, astfel că duelul pentru supremație rămâne în continuare unul deschis.

Miodrag Belodedici (56 de ani), fostul component al singurei echipe care a izbutit să aducă cel mai important trofeu european între cluburi în România, a analizat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă lupta dintre cele două formații pentru cucerirea Ligi 1. Fostul fundaș este de părere că experiența CFR-ului va cântări enorm în aceste ultime dueluri decisive și consideră că ardelenii pleacă favoriți în fața elevilor lui Toni Petrea.

belo- cfr fcsb
Sursa Foto: Profimedia Images

„Se bat două echipe la campionat în acest sezon, FCSB și CFR Cluj. Craiova a dezamăgit în acest an, a avut urcușuri și coborâșuri, iar acest lucru i-a scos din lupta la titlu. În general, când se întâlnesc două echipe, una formată din tineri jucători cum este FCSB, și alta din fotbaliști experimentați, așa cum sunt cei de la CFR Cluj, eu zic că ‘bătrânii’ vor avea câștig de cauză.

Tinerii sunt foarte imprevizibili, iar clujenii cred că au jocul mult mai bine pus la punct și au o pregătire mult mai bună. Ținând cont de câte titluri au câștigat în ultima vreme și de cât timp au petrecut împreună, da, CFR este favorită în fața FCSB-ului. Experiența și buna pregătire pot învinge tinerețea și entuziasmul, asta cred eu!”, a spus Miodrag Belodedici, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Când va avea loc aniversarea din acest an a victoriei de la Sevilla: “Am înțeles că o să ne vedem atunci!”

liga 1realitateadeclaratiifcsbbelodedicicfrsansetitlu
halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie

flacara moreni

Așa da sărbătoare de centenar! Un club din Liga 3, meci de gală cu o dublă ”regină” a Europei