Chelsea îşi împacă suporterii după scandalul ‘Superliga’! Iniţiativa lansată de londonezi

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 04 mai 2021, ora 19:49,
chelsea

După scandalul implicării în proiectul „Superliga Europei”, Chelsea a făcut primul pas spre împăcarea cu suporterii. Clubul de pe Stamford Bridge a anunţat o iniţiativă menită să facă auzită vocea fanilor.

Clubul finanţat de Roman Abramovic a anunţat că, începând de la 1 iulie, 3 suporteri vor fi invitaţi la şedinţele conducerii clubului. Cei trei fani vor fi selectaţi în aşa fel încât să fie reprezentativi pentru comunitatea suporterilor clubului londonez.

Suporterii prezenţi nu vor avea drept de vot, dar vor putea să prezinte propriile argumente şi să facă cunoscute opiniile fanilor. Reprezentanţii suporterilor nu vor fi invitaţi la discuţiile care ţin strict de prima echipă şi vor semna acorduri de confidenţialitate similare cu cele ale membrilor conducerii.

Suporteri ai echipei Chelsea. Foto: Profimedia

În fiecare sezon, alţi trei fani vor fi desemnaţi ca reprezentanţi la şedinţele conducerii. Fiecare dintre ei va fi recompensat cu 2.500 de lire pentru prezenţa la minimum patru întâlniri. Banii vor fi donaţi unei organizaţii caritabile pe care persoana respectivă o va alege.

Anunţul celor de la Chelsea vine în contextul în care cluburile de top din Premier League au fost acuzate pentru implicarea în proiectul „Superligii Europei”. Fanii şi-au acuzat cluburile că nu ţin cont de tradiţie şi de susţinătorii lor în goana pentru a-şi umple conturile. Suporterii lui Manchester United au protestat violent şi au cauzat amânarea derby-ului cu Liverpool, iar fanii lui Arsenal pledează pentru schimbarea acţionariatului.

 

 

premier leaguesuperliga europeichelseafaniroman abramovicangliaşedinţeconducere
spectacol-total-la-ceremonia-de-deschidere-a-campionatului-european-moment-emotionant-al-lui-andrea-bocelli_11

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină

hagi farul

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, aproape de realitate: ”Sper să se rezolve în câteva ore”