Chinurile la care a fost supusă sportiva din imagine în copilărie: ,,Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 07:46,
Paige VanZant/Sursa foto: Profimedia Images
Paige VanZant/Sursa foto: Profimedia Images

La 13 ani distanţă după ce a fost supusă unor chinuri, sportiva din imagine a avut curajul să povestească calvarul pe care l-a trăit la vârsta de 14 ani.

Cunoscuta Paige VanZant, luptătoare de MMA, a povestit recent un episod foarte crunt din viaţa sa. Acesta a dezvăluit publicului larg cum la vârsat de 14 ani a fost victima abuzurilor sexuale. Pentru că nu avea cui să-i spună cele întâmplate, luptătoarea s-a gândit la ce era mai rău, să-şi pună capăt zilelor.

,,M-au împins din stânga în dreapta, mi-au schimbat poziţia corpului. Nu m-am putut împotrivi, membrele îmi erau împietrite, în creier simţeam ca o ceaţă groasă. Eram trează şi conştientă de ce se întâmplă, dar pe interior eram moartă.

Nu puteam face nimic pentru a opri ce mi se întâmpla. Nu am mai avut voce şi singura posibilitate a fost de a mă supune şi de a mă ruga să se termine mai repede. Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare. Nici măcar nu aveam cui să-i spun., a declarat luptătoarea, potrivit Dailystar.co.uk.

Paige VanZant/Sursa foto: Profimedia Images
Paige VanZant/Sursa foto: Profimedia Images

După ce a trecut peste nefericitul eveniment din urmă cu 13 ani, Paige VanZant a devenit luptătoate, strângând în UFC 8 victorii şi cinci înfrângeri.

Din dorinţa de a face bani mai mulţi din altceva, Paige VanZant şi-a deschis propriul site, unde fanii îi pot vedeaa activitatea contra unui abonament lunar de aproximativ 10 dolari.

,,De fiecare dată când mă uitam la mesajele primite pe social media, fanii îmi cereau mai mult. Urmărind site-ul meu le va fi mai uşor să obţină conţinut cu mine.”, a mai povestit sportiva.

Citeşte şi FOTO | Decizia luată de românca din wrestling la puțin timp după ce a făcut materiale erotice

abuzpaige vanzantmmachinuri