Fotbalistul care este considerat liderul naționalei lui Rădoi: „Trebuie să ia frâiele!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 14:18,
romania-imn-islanda
romania-imn-islanda

Selecționata lui Mirel Rădoi se află la doar câteva zile distanță față de debutul în campania de calificare pentru Mondialul din 2022!

„Tricolorii” vor juca în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Naționala condusă de Mirel Rădoi speră să facă o figură frumoase în primele meciuri din acest an și să obțină rezultate pozitive în drumul spre turneul final din Qatar.

Fostul mare internațional român, Ioan Ovidiu Sabău, a vorbit despre elementul care lipsește cu desăvârșire din prima reprezentativă a României în ultimii ani. Sabău este de părere că Nicușor Stanciu are potențialul de a fi liderul „tricolorilor” din teren și consideră că mijlocașul în vârstă de 27 de ani ar trebui să înceapă să preia inițiativa în vestiarul condus de Mirel Rădoi.

„Nicolae Stanciu ar trebui să fie un lider al naționalei! Fiindcă e nevoie. La ce realizări are, trebuie să se ridice mult mai mult, fiindcă are libertate de exprimare. Ai nevoie de această calitate, trebuie să îți dorești mai mult. Pe lângă calitatea sportivă, e important să îi calibrezi și pe ceilalți. El poate să o face, fiindcă e credibil. Are niște realizări… Trebuie să ia frâiele!”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

Citește și Ultimele vești din interiorul echipei naționale! Ce rezultat a primit Rădoi la testul COVID-19

echipa nationalanicusor stanciudeclaratiiioan ovidiu sabaurealitatea