SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Vin ajutoarele la Dinamo: „Se va sfătui cu Rednic. Va fi alături de echipă tot timpul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 20:05,
Rednic
Rednic

Alb-roșii încearcă în continuare să intre pe un făgaș normal, asta după ce rezultatele din actualul sezon au creat din nou neliniște în Ștefan cel Mare!

Dinamo are un parcurs dezastruos în campionat, fiind penultima în Liga 1, după 12 etape. Cu toate acestea, oficialii clubului, împreună cu Mircea Rednic, se luptă să formeze o echipă cât mai competitivă și care să îi scape pe „câini” de emoțiile retrogradării.

Un personaj cheie din această situație poate fi și Florin Răducioiu, pe care Rednic și-l dorește foarte mult de partea sa. Directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a oferit ultimele detalii despre posibilitatea ca fostul mare atacant să vină în „Groapă” și a dezvăluit rolul pe care îl va îndeplini acesta dacă va accepta propunerea dinamoviștilor.

„Eu l-aş vrea pe Florin, îmi place mult de el, de când era jucător mi-a plăcut. Sper să vină, aşa ne-am înţeles să dea răspunsul. Am zis ca funcţia să fie manager sportiv şi sarcinile lui ar fi, de exemplu, să stea pe bancă, dacă o să poată. La meciuri să se mai sfătuiască împreună cu Mircea Rednic, ca fost mare jucător şi antrenor.

Să fie alături de echipă tot timpul, să le dea aşa un pic de încredere în plus jucătorilor prin personalitatea lui. Ar fi mai mult decât un team manager. Va lucra direct cu Mircea Rednic şi cu jucătorii, şi mai puţin la birou, la club” a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Citește și REDNIC ȘI IOSIF AU DECIS! CUM ARATĂ ECHIPELE DE START DIN DERBY-UL DINAMO – RAPID

rednicliga 1raducioiudinamoiuliu mureșandeclaratii