Ciprian Deac, îngrijorat după victoria cu FC Voluntari: „Când mă gândesc, mă iau fiorii”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 30 ianuarie 2023, ora 23:25,
Ciprian Deac
Ciprian Deac

Mijlocașul Ciprian Deac era fericit la finalul meciului cu FC Voluntari, câștigat de CFR Cluj cu 1-0, dar nu ascunde că se gândește la momentul retragerii.

Ne așteptam la o partidă grea”, a spus Ciprian Deac

Campioana s-a impus în Etapa a 23-a a Superligii și a revenit pe locul 1, ocupat, provizoriu, de Faurl, după victoria din deplasare cu FCSB. Ciprian Deac a executat cornerul din care Cristian Paz și-a trimis mingea în poarta proprie, în minutul 70.

La finalul partidei, Deac a spus că se aștepta ca victoria să se contureze foarte greu. „Am observat din primele minute că au făcut un joc de așteptare și au încercat să joace pe contraatac. Era clar că nu va fi un meci deschis.

Știam că cine va marca, va câștiga meciul. Ne așteptam la o partidă grea. Echipa s-a pregătit foarte bine, intens”, a spus mijlocașul campioanei.

Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii”, recunoaște Ciprian Deac

Ciprian Deac a precizat că a jucat cu dureri în meciul cu FC Voluntari, dar problema medicală este una mai veche. „Eu nu cred că suntem la potențial maxim. Eu nu m-am simțit prea bine. Nu sunt sută la sută. Mai am ceva dureri. Eu am o problemă mai veche, care apare și dispare, mă chinuie de câțiva de ani.

Nu e o problemă gravă. Fac eforturi mari medicii, sper să treacă cât mai repede. Cu ajutorul lor am putut juca în seara asta. Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii.

Mă gândesc să dau totul pentru acest club. Cât timp nu o să mai am putere, o să ridic mâna și o îi las pe cei mai tineri.

O să fie 4-5 echipe care se vor bate la campionat. Orice victorie, înfrângere, se simte în clasament”, a mai spus jucătorul.

superligaEtapa a 23-aciprian deac