Ciprian Marica încă speră ca Florinel Coman să ajungă la o formație de top din Europa: „Mai așteaptă puțin!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 11:51,
Florinel Coman
Florinel Coman

Florinel Coman este foarte aproape să o părăsească pe FCSB în această vară. „Mbappe de România” s-ar fi înțeles cu o formație din Qatar.

Ciprian Marica nu vrea să accepte că cel mai în formă jucător român la ora actuală va merge în zona arabă. Oficialul celor de la Farul Constanța încă mai crede că Florinel va ajunge într-un campionat de top din Europa.

„Mai așteaptă puțin!”

„Am rămas surprins când am auzit că Florinel Coman poate să ajungă în Qatar. Cum Qatar? Mi se pare strigător la cer. Ar trebui să ai ambiție să reușești în Europa. Nu mai e chiar tânăr, dar tot îl văd tânăr cumva. Sper că e doar un zvon și mai așteaptă puțin, mai ales că va merge la Euro și e o oportunitate pentru el să ajungă într-un campionat din Europa.

Cred că a ajuns la maturitatea necesară să joace pentru un club precum Stuttgart. (n.r. îl propui la Stuttgart?) Dacă mă vor întreba, cu drag. I-am întrebat dacă a existat vreo oportunitate și îmi spunea că jucătorii români nu prea există, nu au impresar, trebuie să-i propună cineva, să-i scoată la lumină. Mi-a zis că echipa de scouting nu le-a prezentat niciun român. Nu avem doar din punctul de vedere al fotbaliștilor o problemă, ci și pentru că nu are cine să-i reprezinte. În Italia am mai reușit, dar în Germania avem o problemă cu reprezentarea lor.

La echipa națională e alt nivel, nu mai defilează nici Florinel ca la FCSB, dar am văzut câțiva jucători care pot face pasul la nivel internațional, printre care și el. Mi se pare că are potențial”, a declarat Ciprian Marica, potrivit celor de la Playsport.

ciprian maricaFlorinel Coman