Ciprian Marica spune unde greşeşte Contra la Dinamo! ,,Dă o tensiune în plus”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 11:30,
marica
marica

Ciprian Marica, fost fotbalist la Dinamo, stie unde este una dintre problemele cu care se confruntă acum clubul din Ştefan cel Mare.

Marica spune că atitudinea lui Contra de la echipă ar putea fi o problemă în exprimarea echipei pe teren. Fostul fotbalist spune că antrenorul dinamoviştilor are darul de a ţine jucătorii în tensiune chair atunci când echipa se află într-o perioadă mai puţin bună.

Fostul internaţional spune că antrenorul ar trebui să fie cel care linişteşte atmosfera la echipă şi să le dea motivaţie jucătorilor.

,,Contra nu găsește încă soluția, cheia, în astfel de situații, să reușească să păstreze calmul, liniștea. El e un tip și un antrenor care transmite o stare de tensiune acolo unde există liniște. În momentul în care, la Dinamo, e deja tensiune, eu cred că, prin felul lui de a fi, Cosmin Contra creează o presiune și o tensiune și mai mari asupra jucătorilor.

În situații de genul ăsta, la Dinamo, mai mult decât orice, e nevoie de liniște. Bine, ăsta e felul lui de a fi, așa a fost și ca jucător, așa e și ca antrenor. El dă o energie în plus, o tensiune în plus. Cred că la Dinamo tensiunea e deja la cote foarte mari și cred că aici trebuie să vină Contra și să reușească să pună apă pe focul care e deja acolo”, a spus Ciprian Marica pentru GSP.

În acest moment, echipa antrenată de Cosmin Contra se află pe poziţia a 14-a în clasamentul Ligii 1, cu 5 puncte adunate în opt meciuri disputate.

Citeşte şi Ruben Albes vrea victorie cu FCSB! ,,Avem armele noastre şi le vom folosi”

contramaricadinamorealitatea