Claudiu Keşeru, după al 6-lea titlu cu cei de la Ludogorets: ,,E răsplata unei munci de atâţia ani”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 23:41,
ClaudiuKeseru

Claudiu Keşeru a devenit campion în Bulgaria, cu Ludogorets, pentru a 6-a oară în cariera sa de fotbalist profesionist.

După ce a reuşit această performanţă cu echipa bulgară, Keşeru anunţă că vrea să mai joace la un nivel înalt fotbal penttu cel puţin 2-3 ani de zile.

Acum, după ce a pus în vitrina clubului cel de-al 10-lea titlu din istorie, atacantul român vrea să ajungă să joace în grupele UEFA Champions League.

,,Am terminat sănătoşi sezonul, mai greuţ, cum a fost tot anul, dar important e că am asigurat al zecelea titlu. Am pus steaua pe tricou şi continuăm cu speranţa că vom ajunge şi la al 11-lea şi la al 12-lea. E frumos, e răsplata unei munci de atâţia ani şi sper să pot să ajut în continuare. Când nu voi mai fi motivat, mă voi opri.

Am citit de curând că urmează să mă retrag în vară… lumea o ia razna. Eu vreau să mai joc încă 2-3 ani, simt că duce corpul. Am jucat anul ăsta aproape 50 de meciuri, sunt golgheterul campionatului… nu mă poate face nimeni să mă opresc cât simt că pot.

Obiectivul e Champions League. Da, e acolo în colţul minţii mele. Dacă e posibil, vom face tot ce ţine de noi. Dar e vorba cel puţin să ne calificăm în grupele Europa League, pentru că aşa dăm continuitate clubului, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Sper să nu fie cazul, pentru că vor apărea nişte lupte inutile dacă vom juca împotriva campioanei din România. Până la urmă, chiar dacă reprezentăm o echipă bulgărească, suntem români până la urmă. Şi ar fi păcat să apară anumite discuţii.”, a declarat Claudiu Keşeru, potrivit Telekomsport.

Nu mai puţin de 26 de goluri a înscris Claudiu Keşeru în acest sezon pentru Ludogorets, în cele 38 de partide în care a evoluat.

Citeşte şi Claudiu Keşeru, atuul celor de la Ludogorets: ,,Este deja pe jumătate bulgar, după ce joacă de atâta timp aici”

ludogoretstitluclaudiu keserurealitateabulgariaobiectiv
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat