Claudiu Keşeru, atuul celor de la Ludogorets: ,,Este deja pe jumătate bulgar, după ce joacă de atâta timp aici”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 10 mai 2021, ora 11:14,
Keseru

Ludogorets, cu Claudiu Keşeru atacant de bază, a reuşit să câştige al 10-lea titlu din istorie în campionatul de fotbal al Bulgariei.

Cu Keşeru în atac, Moţi şi Grigore în apărare, Ludogorets nu a avut rival nici în acest sezon în Bulgaria, acolo unde supremaţia îi aparţine de un deceniu.

Dimitar Berbatov, fost internaţional bulgar, a vorbit despre performanţa reuşită de Ludogorets, dar şi despre cât de important este Claudiu Keşeru pentru echipă. Berbatov a vorbit şi despre retragerea lui Cosmin Moţi.

,,Este o realizare grozavă pentru Ludogorets să câștige campionatul pentru a 10-a oară la rând. Asta ne arată multe despre fotbalul pe care îl joacă. E o realizare uriașă chiar și pentru cei care privesc din afara fotbalului bulgar. Ne arată consistența lor și felul în care au construit an după an acest succes, așa că felicit echipa.

Claudiu Keșerü este pe jumătate bulgar în opinia mea, după ce joacă de atât de mult timp aici. A fost mereu un jucător important pentru Ludogorets și iată că încă joacă bine și înscrie goluri. Va lăsa în urmă enorm echipei.

Cosmin Moți este și el de ani buni la echipă și e normal să se gândească să treacă la un alt rol în cadrul clubului. Îl susțin și știm cu toții că mulți jucători se pregătesc pentru un rol de conducere după ce se retrag.”, a declarat Dimitar Berbatov.

Sursa Foto: Profimedia Images Cosmin Moți

Citeşte şi VIDEO | Claudiu Keșeru a marcat, iar Ludogoreţ a câștigat al zecelea titlu consecutiv în Bulgaria

cosmin motirealitateaclaudiu keserukudogoretsbulgariadimitar berbatov
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”