SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Claudiu Keşeru e sincer după duelul din Bănie: ,,A fost un meci urât”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 22:59,
Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Claudiu Keşeru, jucătorul celor de la FCSB, a reacţionat la finalul jocului care s-a disputat pe Ion Oblemenco, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1, încheiat cu victoria formaţiei lui Edi Iordănescu, scor 1-0.

Unicul gol al întâlnirii de pe arena ,,Ion Oblemenco” au fost reuşit de către vârful de atac Claudiu Keşeru, care a transformat un penalty în minutul 61, după ce lovitura de la 11 metri a fost obţinută de către Valentin Creţu.

La finalul meciului de pe ,,Ion Oblemenco”, Claudiu Keşeru a fost sincer. Acesta a declarat că nu a fost un meci plăcut pentru nimeni, nici pentru spectatori, nici pentru jucătorii din teren.

,,E clar că diferența nu a fost mare. A fost un meci urât pentru telespectatori. Cred că nici pentru noi nu a fost un meci plăcut. A fost un meci extrem de fizic, trăgeam cu dinții de fiecare minge, terenul a fost extrem de greu. Dar acestea sunt meciurile în care trebuie să iei puncte, cele mai importante.

E prematur să vorbim încă despre un obiectiv real, am câștigat 6-0, 1-0, nu luăm gol, avem 7 goluri în două meciuri. Încet-încet, devenim echilibrați pe teren, în joc, la minte și asta e important. (n.r. întrebat dacă are vreun obiectiv legat de numărul de goluri) Target-ul e doar colectiv, atât.”, a declarat Claudiu Keşeru, la finalul jocului cu FC U Craiova 1948.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 5 în Liga 1, unde a acumulat 15 puncte acum. De partea cealaltă, cei de la FC U Craiova 1948 au rămas pe locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte acumulate din 9 etape disputate.

Citeşte şi VIDEO | FCSB, A DOUA VICTORIE SUB COMANDA LUI EDI IORDĂNESCU! FC U CRAIOVA 1948, RĂPUSĂ DE PENALTY-UL TRANSFORMAT DE KEŞERU

fcsbkeșerurealitatealiga 1fc u craiova