Claudiu Niculescu, sincer despre sezonul făcut de Dinamo: „Au fost aduși jucători care nu au ajutat echipa să obțină rezultate bune!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 29 mai 2024, ora 11:31,
Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare după ce a trecut de barajul cu Csikszereda (2-0 la general). „Câinii” au avut parte de un sezon greu, luptând pentru fiecare punct până în ultima etapă.

Claudiu Niculescu a analizat stagiunea formației din „Ștefan cel Mare”. Fostul jucător al trupei bucureștene consideră că nu au fost luate tocmai cele mai bune decizii.

„Au fost aduși jucători care nu au ajutat echipa să obțină rezultate bune!”

„Am mai spus. A fost un sezon greu pentru Dinamo. A început greu sezonul cu acea interdicție la transferuri. Cu acele transferuri făcute în iarnă, cum se știe, aria de selecție iarna este foarte mică. Au fost aduși jucători care nu au ajutat echipa să obțină rezultate bune. Plus acest play-out, cu acele meciuri pierdute în ultimele minute.

La meciul de pe Arena Națională, Dinamo se putea desprinde pe tabelă, iar meciul de aseară e fără istoric. Nu pot să știu care e strategia. Nu le-a cerut Kopic să se retragă. Eu spun din punctul meu de vedere. Mi-e greu să cred. A spus președintele clubului. E clar că lumea a fost nemulțumită. Încerc și eu să găsesc o explicație pentru jocul de aseară. Probabil i-a copleșit miza, deși explicațiile noastre contează puțin.

A sintetizat cel mai bine Dennis Politic în câteva cuvinte. El a spus totul. Cauza nu o știm, pentru că suntem din afară. Important e că echipa a rămas. În ultima etapă, Dumnezeu i-a oferit o șansă clubului. Cei din conducerea clubului cred că au învățat din greșeli și să nu mai treacă prin emoțiile din acest campionat. A fost al treilea an consecutiv la Dinamo cu baraj. Cum a zis și președintele, se va face o analiză. Au capacitatea de a învăța din greșeli.”, a mărturisit Claudiu Niculescu, conform Digi Sport.

dinamoclaudiu niculescu