Comisia de Disciplină a FRF a decis ce va face Mihai Pintilii la meciul cu CFR Cluj! Emoții pentru delegatul FCSB

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 19:40,
Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Mihai Pintilii poate sta pe bancă la meciul CFR Cluj – FCSB de duminică, deoarece cazul lui a fost amânat pentru 6 februarie.

Comisia de Disciplină a FRF va analiza situația lui Mihai Pintilii după meciul cu CFR Cluj

Comisia de Diciplină din cadrul Federației Române de Fotbal trebuia să judece situația lui Mihai Pintilii, care s-a comportat ca un antrenor, deși nu are licență PRO.

Cazul trebuia judecat luni, 30 ianuarie, dar a fost amânat pentru 6 februarie. Ca urmare, în această perioadă de timp își poate exercita, în continuare, atribuțiile care decurg din funcția de delegat.

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal, a cerut ca situația lui Mihai Pintilii să fie judecată cât mai repede, dar cazul a fost amânat a treia oară.

Pintilii a fost numit antrenor principal la FCSB după demisia lui Nicolae Dică, în urma înfrângerii cu 1-2 pe terenul lui “U” Cluj-Napoca, în Etapa a 16-a din Superligă.

El a primit o dispensă din partea FRF pentru a putea pregăti echipa timp de o lună. FCSB s-a conformat și l-a numit antrenor principal pe Leonard Strizu, dar tot Pintilii era cel care pregătea echipa (lucru care se întâmplă și în ziua de azi) și dădea indicații în timpul meciurilor.

Ulterior, când scandalul a luat amploare, s-a limitat să anunțe schimbările care trebuie făcute la FCSB în timpul meciurilor.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, în Etapa a 24-a din Superligă.

frfmihai pintilii