Comparația măgulitoare pentru Simona Halep: „Reprezintă foarte bine partea noastră a Europei”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 13:25,
halep roland garros
halep roland garros

Câștigătoarea de la Roma se pregătește de participarea la Roland Garros, acolo unde va fi favorita principală a turneului.  

Iar succesele sale din ultima vreme nu au fost trecute cu vederea nici de vedetele din lumea fotbalului. După ce s-a impus la ultimele trei competiții la care a luat parte, Dubai, Praga și Roma, Simona visează acum să reediteze victoria din urmă cu doi ani de la Paris. În 2018, Halep câștiga primul său truneu de Grand Slam pe zgura de la Roland Garros. Dimitar Berbatov, fostul internațional bulgar, o compară pe sportiva noastră cu Luka Modric, Balonul de Aur al anului 2018.
„Mă bucur enorm când văd cât de bine se descurcă Halep! E ca atunci când Luka Modric a câștigat Balonul De Aur. Deși el e din Croația, toți cei din Balcani și Europa de Est am spus <<În sfârșit!>>.
Halep poate redeveni lider mondial și cred că reprezintă partea noastră a Europei foarte bine în sport. Nu sunt mare fan al tenisului, dar știu că urmează un turneu uriaș la Paris, iar Halep are șanse mari să îl câștige!„, a declarat bulgarul de 39 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> Cum poate arăta FCSB diseară după ultimele transferuri! Noi improvizații în echipa de start

comparaţieHalepBerbatovmodricrealitatearoland garros