Conducerea lui Dinamo, reacţie după victoria împotriva lui Cortacero: ,,E un război care trebuie câştigat cu orice preţ”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 19:08,
cortacero

Conducerea lui Dinamo a reacţionat, după ce a avut câştig de cauză în procesul intentat de acţionarul majoritar al echipei, Pablo Cortacero.

Ibericul voia să fie pus din nou în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, după ce a fost revocat, iar locul fiindu-i luat de Constantin Eftimescu. Însă, în acest proces, instanţa din România le-a dat câştig de cauză suporterilor acţionari, menţionând că înlăturarea lui Cortacero nu s-a făcut într-un mod abuziv.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a reacţionat, după victoria din instanţă împotriva spaniolului. Acesta spune că a fost o victorie dintr-un război care va trebui câştigat cu orice preţ.

Ne bucură foarte mult această veste venită din partea Tribunalului București. Ne așteptam la o asftfel de decizie, având în vedere evenimentele din ultimele luni.

Felicităm pe această cale completul de judecători pentru decizia luată și pe cei din departamentul juridic, care au lucrat în cel mai mic detaliu pentru ca Dinamo București să beneficieze de cea mai bună apărare. Să sperăm că este un prim mare pas dintr-un război pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț., a declarat Mario Nicolae, pentru Digisport.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate în campionat până acum.

Citeşte şi Fanii din DDB au anunțat de câți bani mai au nevoie să obțină licența: „CÂINILOR, MULȚUMIM PENTRU TOT!”

realitatealiga 1mario nicolaeprocesPablo Cortacerodinamo
lumanare1

O noua tragedie loveste sportul! Un mare campion a murit!

1313597428bogdan-stancu-1000×600

Când va anunța Bogdan Stancu dacă revine la FCSB