Constantin Anghelache anunță dezastrul pentru Dinamo: „Se anunță nori negri în Ștefan cel Mare! Va lua drumul Astrei Giurgiu!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 12:33,
Constantin Anghelache
Constantin Anghelache

Dinamo traversează cel mai negru capitol din existența sa. Constantin Anghelache, fostul conducător al „câinilor”, a vorbit despre situația delicată de la club.

Mai exact, acesta consideră că echipa va avea mari probleme în a termina cu bine sezonul de Liga 2. Iată ce a spus despre Dinamo.

„Dinamo va lua drumul Astrei Giurgiu!”

„Dacă datoria de la masa credală a celor din DDB o să se transforme în acțiuni, atunci rămâne de văzut cât de repede vor putea face suporterii rost de bani ca să cumpere ulterior acțiunile lui Șerdean.

Omul ăsta trebuie scos din joc de la Dinamo, iar el nu va ieși până nu își va recupera banii ăia de care tot zice. Suporterii au nevoie de 550 de mii de euro și poate o să îi producă cu mari sacrificii, dar apoi nu vor mai avea rezerve financiare să ducă sezonul la final. Ca să supraviețuiești în Liga 2 îți trebuie cel puțin un milion de euro buget. Iar tot ce se strânge din DDB se cheltuie.

Nu vă bazați prea mult pe unele sponsorizări. Eu am auzit și de o altă problemă. Unii suporteri nu prea vor să mai continue cu bani în DDB. Au început niște discuții între ei cu privire la gestionarea banilor. Lumea vorbește prin oraș, iar investitorul miraculos tot nu mai apare. Și nici nu prea văd eu cum să mai apară când toți se interesează de datorii și află că ele au crescut.

Se anunță nori negri în Ștefan cel Mare, iar mie îmi este teamă că Dinamo va lua drumul Astrei Giurgiu. În plus, copiii ăia care s-au retras sunt supărați și de faptul că ei nu pot să facă fotbal pe câteva sute de lei salariu. Au auzit că unii care au venit acum la Dinamo câștigă și de la 2.500 de euro în sus”, a declarat Constantin Anghelache, conform celor de la ProSport.

Dinamo se află pe locul 16 în Liga 2. „Câinii” au doar 6 puncte după 7 etape scurse.

liga 2Constantin Anghelachedinamo