Constantin Gâlcă a debutat cu victorie la Universitatea Craiova! Echipa Olteană a învins Sepsi, în deplasare, cu 3-1

Articol de Gabriel Ion - Publicat duminică, 21 aprilie 2024, ora 20:33,
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 (2-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Victorie pentur Universitatea Craiova în primul meci cu Constantin Gâlcă antrenor

La debutul antrenorului Constantin Gâlcă pe banca tehnică a echipei craiovene, Universitatea s-a impus prin golurile marcate de hondurianul Denil Maldonado (11), cu un şut fără preluare din careu, la un corner, de Andrei Ivan (26), din centrarea lui Ştefan Vlădoiu, şi de francezul Lyes Houri (68), la o minge ricoşată dintr-un adversar.

Golul de onoare al covăsnenilor a fost înscris de Marius Ştefănescu (40), dintr-un penalty acordat pentru henţ la Juraj Badelj.

Universitatea a ratat nenumărate ocazii în acest meci, una mai mare decât alta, prin Alexandru Creţu, Nicuşor Bancu, Jovan Markovic, Ştefan Baiaram, Elvir Koljic, Alexandru Cîmpanu.

Oaspeţii, care nu au contat pe Alexandru Mitriţă, Mihai Căpăţînă, Vladimir Screciu, toţi accidentaţi, i-au pierdut pe parcursul meciului, din motive medicale, pe Nicuşor Bancu, Andrei Ivan, Elvir Koljic şi Denil Maldonado.

Universitatea a câştigat ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 2-1 acasă şi 3-1 în deplasare.

Universitatea venea după trei înfrângeri consecutive, două în campionat şi una în Cupa României.

Sepsi OSK era neînvinsă de trei etape, două egaluri şi o victorie.