Continuă atacurile cu talpa la adresa lui Gigi Becali: „Este o crimă dacă face așa ceva!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 21 octombrie 2021, ora 09:44,

Patronul celor de la FCSB a fost ținta criticilor în ultima perioadă, asta după ce a declarat că le interzice jucătorilor săi să se vaccineze anti COVID-19!

Unul dintre cei mai vocali oameni din fotbalul românesc cu privire la acest aspect este Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani. Conducătorul moldovenilor se află de cealaltă parte a baricadei în comparație cu Gigi Becali și îl „condamnă” pe afaceristul din Pipera pentru modul în care a decis să gestioneze situația vaccinării celor din clubul său.

„Eu sunt de acord cu decizia luată pentru că sunt de părere că vaccinarea este obligatorie și e cea mai importantă problemă națională de astăzi. Altfel intrăm în cel mai mare haos social pe care l-am avut vreodată. Dacă Federația sau Liga au pus o asemenea regulă, pentru mine este extraordinar. La mine, pe teren, sunt doi jucători nevaccinați, restul sunt juniori.

Eu nu pot să analizez toate elucuburețiile pe care orice cetățean le spune, că-i Becali, că sunt doctori… în opinia mea sunt deplasați, breavază și își bat joc de sărăcime. Când vine vorba de un formator de opinie, așa cum poate fi și domnul Becali… pentru mine este o crimă daca face așa ceva„, a declarat Valeriu Iftime, pentru AS.ro.

Citește și REACŢIA LUI GIGI BECALI DUPĂ NOUL PROTOCOL TRANSMIS DE FRF: ,,TESTĂM FĂRĂ NICIO PROBLEMĂ, VACCIN NICIODATĂ!”

gigi becalivaccinvaleriu iftimeCovid-19declaratiirealitatea