Continuă degringolada la Dinamo! Oficialii „se bat cap în cap” în privința noului antrenor

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 17:17,
Dinamo
Dinamo

Eșecul istoric din „Eternul Derby” pare că a agitat și mai mult apele în Ștefan cel Mare, iar conducerea alb-roșilor este gata să îl demită pe antrenorul Dario Bonetti!

Tehnicianul italian a fost alesul conducerii în această vară, după plecarea lui Dușan Uhrin Jr. Rămasă fără antrenor cu doar o săptămână înaintea startului noii ediții de Liga 1, Dinamo a fost nevoită să se reorienteze rapid și să găsească cea mai bună variantă din acel moment. În cele din urmă, Bonetti, liber de angajament în ultimii cinci ani, a fost văzut salvatorul grupării din „Groapă” pentru noul sezon.

Cu toate acestea însă, italianul va fi demis după doar două luni de la instalare, iar conducătorii clubului îi pregătesc deja înlocuitor. Potrivit informațiilor Telekom Sport, Dario Bonetti a refuzat însă până acum să semneze rezilierea și a condus antrenamentul de astăzi. Acesta este așteptat să aibă o discuție cu Nicolae Badea, în privința plecării sale, la finalul ședinței de pregătire.

O altă problemă cu care se confruntă dinamoviștii în momentul de față este reprezentată de cele trei variante luate în calcul pentru preluarea funcției de antrenor principal. Concret, Mircea Rednic este dorit de Nicolae Badea și nu și de Iuliu Mureșan, deoarece actualul director executiv și-ar dori să lucreze un un tehnician pe care îl cunoaște foarte bine.

Totodată, cea de-a doua variantă este Vasile Miriuță, care este dorit de Iuliu Mureșan înapoi în Ștefan cel Mare, dar care însă nu este pe placul celor din DDB. Conform sursei menționate mai sus, un al treilea nume luat în calcul este al lui Cristiano Bergodi, însă pretențiile financiare ale italianului ar fi cu mult peste posibilitățile alb-roșilor.

Citește și BREAKING NEWS | DARIO BONETTI CONFIRMĂ PLECAREA DE LA DINAMO: „DA, ESTE ADEVĂRAT! EI AU DECIS”

 

dinamobonettiliga 1realitatea