Contra , criticat și de Gică Popescu! „Îmi pare rău că nu a avut curaj!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 08 iunie 2019, ora 15:35,
hagi-popescu
hagi-popescu

Alegerea primului 11 la meciul cu Norvegia a fost criticată și de către Gică Popescu. 

Popescu a declarat că selecționerul ar fi trebuit să facă schimbul de generații și ar fi trebuit să mizeze pe jucătorii tineri în locul celor care, de ani de zile, nu au avut rezultate.

Contra mizează pe aceiaşi jucători care vin de ani de zile la echipa naţională şi au aceleaşi rezultate. Adică nu au rezultate! Îmi pare rău că nu a avut curaj să joace cu o echipă mult mai ofensivă. Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă!

Încercăm de atât timp cu aceiaşi jucători şi nu avem rezultate.

Oare nu trebuie să le dăm încredere celor care au dovedit în ultimele 30 de minute că sunt viitorul echipei naţionalei? Ştiu ce jucători avem şi sunt optimist pentru că echipa naţională are o perspectivă extraordinară.

Sunt foarte mulţi jucători din echipa de tineret, care, având în vedere primele 60 de minute din Norvegia, cred că ar putea fi titulari. Tudor Băluţă, Dennis Man şi Ianis Hagi pot juca fără probleme în echipa naţională.

Contra a mizat pe experienţa unor jucători, dar ultimele 30 de minute au dovedit că alta ar fi trebuit să fie echipa”, a declarat Gică Popescu, la Telekom Sport.

 

nationalagica popescuselecțiecontra