Cordea și-a anticipat golul: „Am vorbit cu Tavi Popescu înaintea meciului și i-am zis că marchez”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 00:30,
FCSB – Karagandy 1-0
FCSB – Karagandy 1-0

FCSB s-a impus la limită în prima manșă a turului doi din Conference League, în fața celor de la Shakhter Karagandy.

Unicul gol al partidei jucate pe Arena Națională a fost marcat de Andrei Cordea, recent transferatul jucător de la Academica Clinceni, ]n minutul 38. După ce a fost printre remarcații lui Gigi Becali la meciul cu FC Botoșani, din prima etapă a Ligii 1, acesta a răsplătit încrederea patronului, pe care l-a făcut fericit după reușita din partida europeană.

La finalul jocului în care a fost decisiv, Cordea a recunoscut faptul că i-a spus lui Octavian Popescu înaintea partidei că va reuși să marcheze, fapt ce s-a întâmplat. De asemenea, jucătorul de 22 de ani a vorbit și despre cum a fost trecerea sa de la Academica Clinceni la FCSB și a fost primit de colegi și de suporteri.

„A fost un meci greu, se apărau în 5 în zona centrală. Mă bucur că am reușit să marchez. Sunt un băiat muncitor. Am zis că vin aici să mă înham la muncă, iar acest lucru a fost răsplătit astăzi. Trebuie să mă antrenez bine și probabil voi fi răsplătit.

E o senzație de nedescris. E prima dată în viața mea când întâlnesc suporteri așa frumoși. Joc la o echipă minunată! Chiar am vorbit cu Tavi Popescu înaintea meciului și i-am zis că marchez. Am avut un feeling bun. Jucătorii m-au primit foarte bine. A fost un ajutor că îi cunoșteam pe mulți. Sper să câștigăm campionatul anul acesta. E visul meu”, a declarat Andrei Cordea, la Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB, VICTORIE LA LIMITĂ LA DEBUTUL EUROPEAN! CORDEA ESTE DECISIV ÎN TURUL CU ȘAHTER KARAGANDY

conference leaguearena nationalarealitateafcsbandrei cordeagol