Cornel Dinu a luat în colimator doi jucători de la Dinamo după victoria cu Voluntari! ,,E degeaba băiatul ăsta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 11:00,
cornel dinu scandal
cornel dinu scandal

Cornel Dinu, fost jucător şi oficial în Ştefan cel Mare, a analizat jocul echipei Dinamo din partida de aseară cu FC Voluntari.

De concluziile jocului de aseară nu au scăpat doi jucători. Dinu susţine că Adam Nemec şi Deian Sorescu au fost degeaba pe teren în meciul câştigat de dinamovişti cu scorul de 3-0.

În acelaşi timp, ,,Procurorul” a mai spus că echipa antrenată de Contra a arătat mult mai omogenă şi foarte puternică din punct de vedere fizic.

„Jocul a fost oarecum echilibrat cam 30 de minute, după care diferența valorică s-a văzut. Pe un fond de câștig fizic și de coeziune după două luni jumătate de când sunt împreună, pentru că după minutul 30 și până la final Dinamo a dominat partida.

Este elocvent raportul ocaziilor: dacă în prima repriză a fost 3-1 pentru Voluntari, după pauză a fost 7-2 pentru Dinamo, cu ocazii mari de tot. E adevărat că și «voluntarii» au avut bara din care puteau face 1-0, dar și Nemec a dat-o în bară, și la propriu, tot la 0-0.

Citeşte şi Meme Stoica, cuvinte emoţionante după retragerera lui Tătăruşanu de la naţională: ,,Felicitări, Tataris”

Dinamo a apărut mai omogenă, mai puternică fizic, mai judicios așezată și, de la mijloc în față superioară valoric, cu excepția Nemec… e degeaba băiatul ăsta… clar că lui Dinamo îi trebuie un vârf de atac. Și în continuare trebuie gândit jocul de pe benzile terenului. Sorescu n-a contat deloc…

Contra vrea să joace ce se joacă în lumea bună a fotbalului, că are ochi, chiar dacă a trebuit să-și pună ochelari… Din 4-3-3, când pleci pe atac cei trei atacanți sunt pe linia de 16 metri și fundașii laterali vin pe bandă, se mânjesc cu var și așa ai cinci în atac, rămân cei trei de la mijloc cu doi stoperi în spate”, a punctat Cornel Dinu pentru Fanatik.

În ciuda analizei foarte stricte, Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă la adresa altor jucători ce fac parte din echipa lui Dinamo şi care au apărut aseară pe teren. Fostul oficial i-a remarcat pe Fabbrini, Anton şi Borja Valle.

La mijloc Dinamo a fost superioară și asta a contat foarte mult. Și Anton, și Camara, și, când a intrat, Borja Valle plus un Fabbrini foarte bun au făcut diferența.”, a mai spus Dinu, potrivit sursei citate.

Victoria din meciul de aseară a venit ca o gură de oxigen pentru Dinamo. Echipa a acumulat 9 puncte în clasament şi se situează acum pe poziţia a 14-a în Liga 1.

Citeşte şi PCH, mesaj de ameninţare pentru Dorin Şerdean: ,,Săpaşule, şocariciule, dă jos eşarfa aia de la gât”

dinamosorescuantonvoluntaridinuNemecliga 1valleFabbrini