Cornel Dinu laudă un jucător al rivalei FCSB: „Este un jucător realmente de valoare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 octombrie 2020, ora 09:18,
Cornel Dinu

FCSB a câștigat aseară în ultimele minute partida cu Academica Clinceni, grație reușitelor din finalul meciului ale lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan!

După meciul de aseară, câștigat chinuit de FCSB, Cornel Dinu (72 de ani), fostul oficial al lui Dinamo, a ținut să remarce un jucător din tabăra rivalei.

„Procurorul” este de părere că marcatorul primului gol al partidei, Dennis Man, este un jucător cu reale calități și nu concepe cum acesta nu a fost unul dintre convocații selecționerului Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României.

dennis-man-fcsb

„Într-adevăr, Man e un jucător capabil să inventeze, are imaginație și tehnică. Și, ce e mai important pentru un atacant, are forță de pătrundere și execuție.Nu neapărat că l-a întors pe Patriche, care nu e nici greu de întors. Te bate gândul la fel și fel de lucruri. El e căpitan, comandatul suprem al echipei, așa ar trebui…”

În ultima perioadă a ieșit foarte bine la rampă Man. Chiar înaintea meciului din Islanda am fost adeptul de a evolua cu doi jucători care au forță de pătrundere. Sigur, Coman e accidentat. Nu vreau să mai intru în amănunte. S-a găsit soluția dramatică, Mitriță. 

După părerea mea, Man nu trebuia să lipsească din echipă, mai ales că acolo a fost ales Deac, cel care nu avea aceste calități. Acest jucător creează o dinamică deosebită. Este un jucător realmente de valoare. Doi jucători de bandă deosebiți, care trebuie aruncați în luptă acum, sunt Mihăilă și Man, în situația în care Coman e accidentat.”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Dennis Man l-a egalat după meciul de aseară pe atacantul Craiovei, Elvir Koljic, în clasamentul marcatorilor din Liga 1. Atacantul celor de la FCSB a ajuns la borna cu numărul 6 în actualul sezon.

Citește și Managementul lui Gigi Becali, criticat de un om din fotbal: “Eu nu-l înțeleg, a greșit foarte mult!”

dennis manfcsbjucător remarcatcornel dinurealitatealiga 1
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”