Cornel Dinu, nemilos după înfrângerea în fața Islandei: „Am stat în poziția caprei cu băieții ăia bine făcuți!”

Articol de Realitatea Sportiva null - Publicat vineri, 09 octombrie 2020, ora 11:37,
cornel-dinu-dinamo

Cornel Dinu, doar cuvinte de laudă la adresa naționalei Islandei, devastator la adresa primei reprezentative conduse de Mirel Rădoi.

Cornel Dinu nu i-a iertat pe tricolori pentru înfrângerea suferită în fața Islandei și implicit ratarea calificării în finala barajului cu Ungaria, care ne-ar fi putut duce la EURO.

Fostul mare dinamovist i-a numit pe fotbaliștii lui Rădoi „ciobănași inconștienți” și a spus despre aceștia că „au stat în poziția caprei” la luptele directe cu jucătorii islandezi.

„Băieții lu’ tata lor, „ssonii” dintr-o insulă iubită doar de vikingi și, de câteva decenii, de NATO, s-au antrenat cu incolorii, inodorii și insipizii noștri ciobănași, lovindu-i cu forța valurilor Gulf Stream-ului.

Cu două pălituri de secure vikingă „breidox”, cu lamă lată, a strămoșilor lui Gylfi Sigurdsson, mijlocaș la Everton, în rol de călău sigur pe ambele picioare și pe… breidox!

Năvalnic atacator cuceritor al careului nostru, în care linia de apărare mioritică, improvizată oarecum și obiectiv, se așezase ca… ușurarea starostelui șeptelului.

Și asta după numai o treime din timpul în care nu i-am amenințat pe „ssonlandezi” decât că am fi purtători de… covid! Sarcastic, pentru că, în luptele directe pe care le-am provocat inconștient, am stat în poziția caprei cu băieții ăia bine făcuți și realist pregătiți.

Iar în duelurile aeriene în care s-au angajat inconștienți ciobănașii rădoi, cu mingi zepelin din apărare și de pe lături… pardon, laturi, s-au desprins din iarbă cam cât un biscuite-n dungă”, a spus Cornel Dinu.

cornel-dinu-dinamo

„Mister” nu a ratat ocazia să trimită câteva săgeți și spre conducerea FRF, pe care o acuză de incompetență

„Președintele federației islandeze este un fost jucător internațional care ne-a dat și gol, avocat. La noi conducerea federală e din absolvenți SNSPA și lipitori. De cauciucuri. Lipitorile. Pardon, lipitorii. Care vor pune repede, repede și toarte la minge ca să vadă ce-i cu ea de aproape”, a spus Cornel Dinu, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și • Dragomir propune renunțarea la testarea pentru coronavirus! Ce strategie ar trebui să urmeze echipele românești

realitateaechipa nationalacornel dinumirel rădoi
mihai-dogaru

Un fost oficial de la Petrolul, condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru dare de mită

regele gica popescu

Reacția lui Mihai Stoichiță în scandalul momentului: „Acum nu mai există diferențe între Tribuna 1 și Tribuna 2”