Cornel Dinu se implică în conflictul de la Dinamo! Atac dur la fostul medic: „Șobolanii fură şi stau pe masă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 10:28,
cornel-dinu-dinamo
cornel-dinu-dinamo

Dezvăluirile făcute de către fostul medic de la Dinamo, Adrian Motoacă, reprezintă o nouă sursă de scandal în Ștefan cel Mare! Fostul angajat al ‘câinilor roșii’ a povestit cum jucătorii pierdeau nopțile dinaintea meciurilor în cantonamentul de la Săftica.

Cornel Dinu a pus la îndoială profesionalismul medicului și l-a acuzat că a ajuns ‘pe pile’ la Dinamo.

Tot ce se spune în ultimul timp are un sâmbure de adevăr. Tot ce a spus băiatul ăla, despre care ştiţi că a fost medic la Dinamo, este o blasfemie. Pentru că dacă eşti medic, chiar dacă ai fost la fără frecvenţă, nu mai zic cine te-a adus că e altă discuţie, ai jurat, aşa spune Jurământul lui Hipocrate. Adică nu spui nimic de ce se întâmplă cu pacientul tău, cu suferinţele.

Când profesioniştii nu mai sunt la Dinamo, şobolanii fură şi stau pe masă. Băiatul ăsta a fost propus de cineva şi chiorul care este împărat în ţara orbilor de la Dinamo l-a promovat pe băiatul ăsta. El nu avea voie să vorbească de indisciplină şi de glume atâta timp cât el îi desumfla cauciucurile lui Straton, se punea el piedică să cadă Straton.

Când vezi asemenea lucruri, pleci de la Hipocrate, de la probitate morală, profesională. Tot ce spune el are un mic sâmbure de adevăr, se poate, dar în niciun caz de maniera în care a spus el. Scoateţi-l de la categoria doctori. Nu ştiu ce a căutat acolo. Ştiu ce a căutat, dar mi-e milă să mai spun„, a spus Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

cornel-dinu-dinamo

CITEȘTE ȘI -> Rădoi e convins: ”Nu e posibil și nu cred că Dinamo va retrograda!”

dinamomediccornel dinuAdrian Motoaca