Cornel Ţălnar, anunţ despre viitorul lui Dinamo: ,,El e singurul care ţine legătura cu Cortacero”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 26 iunie 2021, ora 10:42,
Diego Fabbrini, mijlocaş Dinamo
Diego Fabbrini, mijlocaş Dinamo

Dinamo a cerut a doua intrare în insolvenţă, după ce clubul din Ştefan cel Mare a acumulat datorii de peste şase milioane de euro la finalul anului 2020.

Cornel Țălnar, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situaţia clubului din ,,groapă” şi este de părere că un singur om poate salva situaşia de la club, prin convingerea lui Cortacero să cedeze acţiunile pe care le deţine în prezent.

Acesta spune că singurul care poate obţine acţiunile de la la spaniol este nimeni altul decât Dorin Şerdean, omul dat afară de la echipă de DDB.

,,Singurul care ține legătura cu Cortacero este Dorin Șerdean, iar eu cred că el va reuși să ia acțiunile de la spaniol. Atunci, se vor schimba datele problemei. Dacă nu se vor lua acțiunile, atunci cred că acest Cortacero este mână în mână cu cineva, de aici, să distrugă Dinamo. Altfel, nu îmi explic. De ce băiatul ăsta să nu dea acțiunile? Noi ne rugăm din octombrie de el.

Singura salvare pentru Dinamo este să se recupereze acțiunile și să vină cineva cu bani. Altfel, nu mai este nicio perspectivă. Dacă Dinamo ia acțiunile, atunci campionatul viitor se va lupta la play-off. Dacă nu se recuperează acțiunile și se mai întâmplă ce s-a întâmplat cu toți acei jucători, pentru care UEFA ne pune să plătim bani mulți, atunci vom retrograda.”, a declarat Cornel Ţălnar, pentru Playsport.

Citeşte şi DĂNUŢ LUPU ANUNŢĂ: ,,PALMARESUL LUI DINAMO ESTE LA CS DINAMO”

realitateadinamoCornel Talnarliga 1