Coronavirus | Mircea Rednic, lăudat de primarul Iașiului! „O noblețe pe care o apreciez cu admirație”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020, ora 16:14,
rednic-chirica
rednic-chirica

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, i-a adresat o scrisoare deschisă antrenorului de la Poli Iași, Mircea Rednic, în care îi mulțumește pentru că a acceptat reducerile salariale la nivelul clubului.

Pe 24 martie, Poli Iaşi a fost primul club din Liga 1 care a instituit șomajul tehnic pentru angajaţi, pe fondul suspendării competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus. Fotbaliștii și antrenorii vor primi 75% din salariul mediu brut pe economie.

Poli Iași ocupă locul 5 în clasamentul play-out-ului Ligii 1, după două etape.

Din păcate, parcursul atât de frumos al Politehnicii a fost întrerupt de măsurile extreme și necesare de protejare a populației în fața pandemiei de coronavirus. Însă abia în vremurile de restriște se pot vedea caracterele alese.

Acceptarea de către domnia voastră, în aceste timpuri grele, a reducerii veniturilor financiare furnizate de club, în condițiile în care, în perioade la fel de strâmtorate pentru Politehnica, ați sprijinit material evoluția echipei, reprezintă un gest de o noblețe pe care permiteți-mi să o apreciez cu admirație.

Sunt convins că, după încheierea acestei nedorite pauze competiționale, veți reveni în Copou cu aceeași deschidere și dovedit atașament pentru Politehnica, pentru Iașul care vă respectă și vă susține încrezător în noi și noi succese„, a fost mesajul primarului Iașiului, Mihai Chirica.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Șomaj tehnic la Gaz Metan Mediaș! Mărginean: “Nu ştim încotro să o apucăm, pe ce ne bazăm”

coronavirussalariirednicmihai chiricapolitehnica iașiIasiprimarmircea rednic