Coşmarul continuă pentru Astra! Încă 12 cazuri de Covid-19 la echipă

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 14:08,
astra suparare

La Astra Giurgiu a izbucnit un nou focar de coronavirus, după ce în vară a mai existat încă unul la formaţia patronată de Ioan Niculae.

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, spune că într-adevăr există un focar la Astra, iar o decizie în ceea ce priveşte meciul de diseară cu Dinamo se va lua în jurul orei 14:00. Echipa din Giurgiu aşteaptă rezultatele retestărilor de la echipa mare

Secretarul general de la LPF spune că sunt şanse ca meciul să nu se mai dispute diseară.

,,Da, așa este! Am confimarea telefonică: sunt 12 cazuri de Covid-19 la Astra 2, jucători care sunt trecuți în evidența noastră pe lista B. În momentul acesta, cum spune protocolul, se așteaptă retestarea jucătorilor. O decizie finală asupra meciului Dinamo – Astra se va lua după ce aflăm rezultatele retestărilor.

Există șanse să nu se joace partida Dinamo – Astra. O decizie vom lua după prânz.Trecem printr-o perioadă dificilă, cred că e nevoie de un nou semnal de alarmă. Vă reamintesc studiile din țările nordice care susțin clar că transmiterea virusului nu are loc pe teren, ci în afara terenului. Asta înseamnă mai multă grijă în afara perimetrului sportiv”, a spus Justin Ştefan pentru Pro Sport.

diego-fabbrini-dinamo

Amânarea meciului ar putea fi o decizie bună pentru ambele formaţii din Liga 1. Dacă Astra nu are jucători valizi pentru acest meci, Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă a sa.

Şi Astra, dar şi Dinamo sunt la coada clasamentului Ligii 1. Astra e pe ultimul loc cu 4 puncte, iar Dinamo e pe 14, cu un punct mai mult decât au FC Argeş şi adversara de azi.

Citeşte şi Gheorghe Mustaţă, replică tăioasă la adresa lui Talpan! ,,Am devenit coşmarul lui de când m-am întors pe Ghencea”

dinamoCovid-19amânareAstrarealitateaLPFfocarstefan
eriksen tv

EURO 2020 | Fotbalistul care nu a mai vrut să intre pe teren după ce a trăit episodul Eriksen din fața televizorului: „A fost o barieră psihică”

lazar

VIDEO | Costel Lazăr a răbufnit: „Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu”