Cosmin Contra ia calea Spaniei! La ce club este dorit fostul selecționer al României

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 21:33,
contra

Cosmin Contra (45 ani) poate reveni pe banca tehnică. Este dorit de o echipă din a doua ligă din Spania.

Fostul selecționer este, conform publicației spaniole Marca, pe lista formației UD Logrones, locul 16 din 22 de echipe din al doilea eșalon fotbalistic spaniol. După ce s-a despărțit de Dinamo, în decembrie, a devenit observator tehnic al UEFA.

Alături de ”Guriță”, pe lista oficialilor de la UD Logrones se mai află și Enrique Martin, Juanjo Maqueda și Nano Rivas. Actualul tehnician al formației, Sergio Rodriguez, este amenințat cu demiterea, după ce nu a mai câștigat niciun meci de nouă etape. Acesta se află în post din martie 2017.

UD Logrones se află pe locul 16, cu 31 puncte acumulate în 29 etape, la doar două lungimi distanță de primul loc retrogradabil. În weekend va juca cu retrogradata din La Liga, Espanyol Barcelona, iar un eșec ar fi fatal.

Cosmin Contra poate, astfel, reveni în fotbalul spaniol după aproape cinci ani de zile, unde le-a mai antrenat pe Fuenlabrada, Getafe și Alcorcon. Ca jucător, a evoluat în fotbalul iberic la Deportivo Alaves, Atletico Madrid și Getafe.

CITEȘTE ȘI –>> Ajutor nesperat pentru dinamoviști din partea lui Cosmin Contra! Ce a putut să facă fostul antrenor al „câinilor”

spaniaantrenorrealitateaselectionerrevenirecosmin contra
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”