Cosmin Contra, prima reacţie după a 2-a victorie la Dinamo: ,,Nu mai există propunerea de reziliere, mergem înainte”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 00:42,
Contra

Dinamo a reuşit să câştige meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a Ligii 1.

Golurile partidei au fost marcate de Paul Anton în minutul 60 şi Borja Valle în minutele 67 şi 87. La finalul partidei reacţiile din tabăra lui Dinamo nu au întârziat să apară.

Cosmin Contra a a comentat prestaţia echipei sale, dar şi situaţia în care se află clubul acum. Antrenorul spune că nu mai există propunerea de reziliere a contractului.

Contra spune că vrea să plece de la Dinamo, dar va sta pe banca lui Dinamo şi la meciul din Cupă cu Viitorul.

Un meci complet, o descătușare a băieților pe care o așteptam demult.Am jucători buni, de caracter, a fost mai greu să-i conving să uite 90 de minute de probleme și să joace pentru fani, pentru DDB, care au fost aseară la Săftica.

Citeşte şi Dinamoviştii, sfidaţi de conducere: “Să fie mândri că sunt la Dinamo!”

Au suferit în ultima vreme și sper ca asta să fie imaginea la fiecare meci de cum înainte. Știu cât suferă, situația devine foarte grea, jucătorii au avut capacitatea de a trece și să câștige de o asemenea manieră.

Cea mai bună soluție în privința mea și a conducerii e ca fiecare să meargă pe drumul lui. S-a văzut în seara aceasta ce ar putea face echipa asta și unde ar putea ajunge dacă se rezolvă problemele.

Am venit cu inima deschisă, am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco, sper ca în ceasul al 12-lea problemele să se rezolve.

Propunerea mea nu mai este valabilă, nu am primit răspuns, mergem înainte, acum trebuie să vină ei cu o altă propunere. Deocamdată sunt antrenorul echipei și voi fi antrenorul echipei, am antrenament luni, apoi vreau revanșa cu Viitorul.

Ar trebui să se întâmple un miracol, să fie o schimbare, să fie virate cele 10 milioane de euro care mi s-au promis ca buget, să știu că am o siguranță. Am vorbit cu Cortacero înainte de meciul cu Astra ultima oară,” a mai spus Cosmin Contra la finalul partidei cu FC Voluntari.

După victoria cu ilfovenii, Dinamo a urcat pe poziţia a 14-a în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Argeş, ambele formaţii având câte 9.

Citeşte şi Paul Anton, după victoria lui Dinamo cu FC Voluntari: ,,Nu suntem nişte mercenari”

rezilierevoluntaridinamoliga 1contra
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”