Cosmin Olăroiu, la masă cu greii fotbalului mondial! Unde a fost surprins tehnicianul român

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 26 iunie 2021, ora 16:30,
Cosmin Olăroiu, alături de nume mari din fotbalul mondial
Cosmin Olăroiu, alături de nume mari din fotbalul mondial

Cosmin Olăroiu a devenit unul dintre cei mai valoroși antrenori români, iar performanțele sale din străinătate i-au adus o întreagă avere de-a lungul timpului!

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani s-a aflat tot timpul printre preferințele fanilor în ceea ce privește postul de selecționer al primei reprezentative. În cele din urmă, Olăroiu nu a mai ajuns pe banca României, în ciuda discuțiilor purtate în urmă cu ceva timp cu oficialii Federației Române de Fotbal. Acum, fostul antrenor al chinezilor de la Jiangsu Suning este în vacanță și așteaptă o ofertă concretă pentru a reveni pe marginea terenului.

Până se va ivi un proiect serios însă, Olăroiu își petrece timpul liber alături de prieteni. Antrenorul român a fost în Dubai la un eveniment, iar lângă el se aflau nume precum: Deco, Rafa Marguez, Trezeguet, Hierro, Salgado, Diego Costa şi Kurany. Fostul mare fundaș brazilian, Roberto Carlos, a postat o fotografie pe contul său personal de Instagram, în care se regăseşte și Olăroiu, iar descrierea pozei a fost ”Fericit să fiu alături de prieteni grozavi.”

Citește și OLĂROIU NU AR SPUNE NU REVENIRII! „MI-A SPUS CĂ VINE GRATIS PENTRU SUPORTERI!”

 

OlăroiurealitateafotografieRoberto Carlos