Costel Gâlcă, în căutarea unui nou proiect: „Sunt liber de contract și aștept propuneri!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 10:33,
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul român în vârstă de 49 de ani s-a despărțit în această vară de danezii de la Vejle BK!

Costel Gâlcă a venit în anul 2016 la Vejle, într-un moment de cumpănă al clubului, care a culminat în cele din urmă cu retrogradarea în liga secundă. După un sezon petrecut în eșalonul al doilea din Danemarca, românul a reușit să promoveze în prima ligă și să izbutească salvarea de la retrogradare în actualul sezon.

În ciuda acestor rezultate, Gâlcă nu va mai fi antrenorul danezilor și din sezonul următor. Rămas liber de angajament, fostul internațional român a dezvăluit că este în căutarea unei noi provocări și așteaptă propuneri. Totodată, ultimul antrenor care i-a adus lui Gigi Becali titlul de campion al României a mărturisit și principalul motiv pentru care nu a semnat încă cu nicio formație, dar și cum își ocupă timpul liber.

”Mă mai sună câte un agent, am mai vorbit cu diferiți reprezentanți ai unor cluburi, dar în acest moment sunt slabe speranțe să preiau o echipă, mai ales că majoritatea echipelor au antrenori. Sunt liber de contract și aștept propuneri.

”Fac sport aproape zilnic, îmi place să mă mișc, să joc fotbal, deși nu mai pot să joc așa cum aș dori eu, pentru că trebuie să te întâlnești cu mai  multi, așa că mă mulțumesc cu alergatul”, a spus Costel Gâlcă, potrivit Digi Sport.

Potrivit informațiilor, Gâlcă ar fi fost în discuții în această vară pentru preluarea campioanei României, CFR Cluj, însă în cele din urmă cele două părți nu au ajuns la un numitor comun, iar Marius Șumudică a fost alesul conducerii ardelenilor.

Citește și PLANURILE DE VIITOR ALE LUI COSTEL GÂLCĂ! UNDE VREA SĂ ANTRENEZE TEHNICIANUL

oferte galcadeclaratiirealitateacostel gâlcă