Costel Gâlcă, recunoscător la adresa unui jucător după barajul câștigat cu U Cluj: „Ne-a ajutat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 27 mai 2024, ora 10:03,
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

CSU Craiova va reprezenta România în Conference League după ce a câștigat barajul împotriva celor de la U Cluj.

Costel Gâlcă a reacționat la finalul partidei. Antrenorul român nu a rămas indiferent față de prestația tânărului portar Laurențiu Popescu, pe care l-a lăudat.

„Ne-a ajutat!”

„A fost un meci foarte greu, dar să treci de la extaz la agonie e cam dur. Suntem bucuroși că bieții au fost conectați la meci, nu și-au pierdut speranța. Suntem bucuroși și că suporterii au fost alături de noi. La final nu mai contează cum câștigi, contează că mergem în cupele europene. Era important pentru club. 

Te gândești la toate în acel moment (n.r. la penalty-uri), dar trăiam cu speranța și speram că o să fie concentrați. Laurențiu (n.r. Popescu) a avut două intervenții fabuloase și ne-a ajutat. Presiunea a fost pe ambele echipe în acest meci și cred că acest lucru și-a spus cuvântul în fața porții. 

I-am felicitat pe băieți pentru că au fost concentrați pe teren și pentru că au dus echipa în cupele europene. Toți facem parte din echipă și Laurențiu a avut intervenții fabuloase. Am avut probleme, dar trebuie să ne uităm la lucrurile pozitive”, a mărturisit Costel Gâlcă, după victoria cu U Cluj.

csu craiovacostel gâlcă