Costel Gâlcă și-a stabilit obiectivul! Ce a spus la prima conferință de presă ca antrenor la Universitatea Craiova

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024, ora 19:21,
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat că obiectivul său pe termen scurt este ca formaţia sa să ocupe locul 2.

Costel Gâlcă vrea să ia titlul în sezonul viitor

În ceea ce privește sezonul viitor, ţinta este câştigarea titlului de campioană. „Sunt foarte bucuros că am semnat cu Universitatea Craiova. Ce pot să promit din partea mea şi din partea staffului este că pe termen scurt trebuie să avem rezultate, trebuie să terminăm pe locul doi.

E mult de muncă, echipa trebuie să aibă o atitudine bună în teren pentru a atrage suporterii în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei. O prioritate a noastră este de a scoate maximum din fiecare meci, pentru că numai aşa putem spera la locul doi.

De aceea am venit, pentru a prinde locul doi. Va fi o dezamăgire foarte mare pentru toţi să nu prindem un loc de cupe europene. Ştiu că este foarte greu”, a declarat Gâlcă.

„Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin, ştiu că au condiţii foarte bune, le-am văzut astăzi pe viu, mă bucur că până la urmă am semnat, că domnul Rotaru a avut răbdare cu mine.

Ne înţelesesem duminică, dar mai aveam de finalizat nişte puncte din contractul nostru. Prelungirea contractului este condiţionată de câştigarea campionatului anul care vine. Prioritatea numărul unu pentru mine în acest moment sunt rezultatele, nimic mai mult”, a adăugat acesta.

costel gâlcă